Tagfelvétel


Érdeklődik Pártunk iránt? 
 

Szívesen csatlakozna hozzánk, hogy együtt formáljuk a valódi magyar baloldalt?
 

Hiteles szociális politikára vágyik?

Keressen minket bizalommal. Az alábbi dokumentum letöltésével, benyújthatja jelentkezését Pártunkhoz.


Hogyan kérheti tagfelvételét Pártunkba? 
 

Két lehetőség áll rendelkezésére:

1. A dokumentumot letölti, kinyomtatja és kézzel kitölti. Ezt követően, aláírásával együtt személyesen, vagy postai úton benyújtja hozzánk (1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48.)

2. A dokumentumot letölti és számítógépen, tableten, telefonon kitölti. Ezt követően elektronikusan eljuttatja központi email címünkre  (szocialdemokratak1890@gmail.com).

Mindkét esetben, a kézhezvételt követően, Pártunk elnöksége áttekinti a tagfelvételi kérelmet, és meghozza döntését. Erről illetve a további tagfelvételi lépésekről értesíti a jelentkezőt. 


A tagfelvételi kérelem letöltéséhez kattintson ide ►► Tagfelvételi kérelem letöltése


Fontos közlemény!

Felhívjuk minden Tagfelvételi kérelmet benyújtó érdeklődő szíves figyelmét arra, hogy a Tagfelvételi kérelmen szereplő kérdés ("Volt-e 1990 előtt bármelyik állami erőszakszervezet tagja?") megválaszolása kötelező. Amennyiben a válasz "igen", úgy jelentkezése automatikusan elutasításra kerül (fellebezésnek nincs helye)! Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés során csak és kizárólag valós adatok és valós információk adhatók meg. Amennyiben a jelentkező nem valós, megtévesztő információkkal szolgál, úgy annak következményeiért az MSZDP nem vállal semmilyen felelősséget. 

 

 


© Minden jog fenntartva.